Eva den Uil, HRM-medewerker

Eva den Uil, HRM-medewerker

"Ik draag op mijn manier bij aan Syndion als organisatie"

Tijdens haar stage op de HRM-afdeling van Syndion werd het Eva den Uil al snel duidelijk: hier wilde ze meer mee. "Ik besloot na mijn MBO opleiding tot directiesecretaresse een deeltijd opleiding Human Resource Management te gaan volgen aan het HBO. Deze opleiding combineer ik nu met een baan op de HRM-afdeling van Syndion."

Als HRM-medewerker houdt Eva zich bezig met de personeelsadministratie van medewerkers en het werven en selecteren van personeel. Een belangrijke taak, want personeel neemt een belangrijke plaats in binnen een organisatie. Bij Syndion is dat niet anders. "Mijn werkdagen zijn ontzettend divers. Ik houd daar van. Ik voel me aan het einde van de dag echt voldaan als ik heb gedaan wat er moest gebeuren."

Eva heeft als HRM-medewerker weinig contact met cliënten. "Ik weet niet of ik echt geschikt zou zijn voor het werken met cliënten. Dat hoeft ook niet, want op mijn manier draag ik toch bij aan Syndion als organisatie."

Het bevalt Eva goed om in de zorgsector te werken. "Ik heb het idee dat de mensen in deze sector vriendelijker zijn, veel opener. Ik vind de sfeer bij Syndion erg fijn en gemoedelijk. En ik vind het mooi om voor een bedrijf te werken dat zich hard maakt voor goede zorg aan mensen met een beperking."

Eva den Uil werkt als HRM-medewerker