Lenny van der Meulen, flexmedewerker bij Fleksybel

Lenny van der Meulen, flexmedewerker bij Fleksybel

"Ik hoor er ook als invalkracht echt bij"

Lenny van der Meulen werkt via de invalpool van Syndion, Fleksybel, als invalkracht op twee vaste locaties: OutsiderArt en in de keuken van De Hoeff. Ze voelt zich er als een vis in het water. "Ik ben echt een volwaardig lid van het team. Ook als invalkracht word ik volledig door ze opgenomen. Ik hoor er echt bij."

In een periode dat Lenny zonder werk zat, besloot ze dat ze niet thuis wilde zitten. Ze wilde iets om handen en hebben en besloot vrijwilligerswerk te gaan doen bij Syndion. Dat bleek een goede keus. "Ik vond het zo leuk, maar ik had niet de juiste opleiding om als begeleider aan de slag te kunnen. Lenny besloot zich om te scholen en na anderhalf jaar had ze het gewenste diploma op zak.

"Ik kon direct aan de slag via Fleksybel. Ik vind mijn werk ontzettend leuk. Ik zie het eigenlijk ook niet als werk. Ik ga er elke dag met plezier naar toe. De cliënten zijn altijd enthousiast en als je ze wat beter leert kennen, maakt dat je werk nog waardevoller." En omdat Lenny via Fleksybel,voor twee vaste locaties werkt, krijgt ze ook echt de kans om cliënten beter te leren kennen. "Ik heb een goede klik met zowel de medewerkers als de cliënten. Het is fijn om regelmatig teruggevraagd te worden en zo écht bij een team te horen."

Lenny van der Meulen werkt als invalkracht via Fleksybel